Dilema lui Razvan Ciobanu: sa-i ia steaua Andreei sau sa-i dea o stea Silviei? Cum sunt imbracate cele doua, azi, la "Bravo, ai stil!",de la 20.00, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:50

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Razvan Ciobanu se confrunta cu o dilema – sa ii ia steaua Andreei, dupa ce a primit-o din partea juratilor pentru tinuta prezentata in aceasta editie, sau sa-i dea o stea Silviei?

“Nu sunt de acord cu una dintre fetele care au luat o stea astazi, si nu surprinde pe nimeni asta, si anume, este vorba despre Andreea. Nu inteleg! Nu am nimic personal cu tine!”, isi exprima acesta nemultumirea fata de tinuta Andreei.

La finalul editiei, juratul isi exprima admiratia fata de alegerea vestimentara a Silviei, penduland intre a-i oferi o stea acesteia sau a-i retrage steaua Andreei, deja primita din partea juratilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

“Mie-mi place Silvia! Inteleg si sunt de acord in proportie de 80% cu ceea ce au avut de spus juratii… Astazi, imi place mai mult Silvia decat Andreea.

Acum am aceeasi dilema… cam ce sa fac?”, spune acesta.

Care este decizia lui Razvan Ciobanu veti putea afla in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, numai la Kanal D!

 

Taguri: