Duel voalat intre Roxana si Razvan Ciobanu: "As fi curioasa sa aflu de ce vezi tu lucrurile astfel si cum explici!"/ "Daca tu imi spui ca partea de sus, topul este finisat, eu iti spun ca nu arata asa!"/ "Pe mine nu ma sustine financiar nici iubitul si ni

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:59

Roxana a venit in Gala cu un moment asa cum doar ea ar fi putut sa-l gandeasca, insa cand a venit timpul jurizarii, primul care a observat anumite detalii in neregula la tinuta ei, a fost Razvan Ciobanu.

Designerul i-a atras atentia ca topul nu este finisat chiar daca Roxana sustine contrariul si i-a si argumentat: "De ce vad eu lucrurile astfel?! In primul rand ai un decolteu care nu sta cum ar trebui. In fata, face o gusa, daca e sa o luam pe bucati. Nu are un finisaj in partea de sus, deci nu poti sa spui ca este un produs foarte finisat.

Ma deranjeaza foarte tare partea de jos a tinutei tale. Arata ca o bucata de material cu doua tivuri si infasurata in jurul tau. Tu esti o persoana foarte inventiva si am asteptari mari de la tine chiar daca uneori te-am criticat si nu am fost de acord cu tine."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: