Dupa ce Maurice Munteanu i-a atras atentia Denisei ca e prea statica, Razvan Ciobanu i-a desfiinta tinuta complet: Eu nu sunt fashion editor, insa pot sa spun ca porti cea mai dezastruaosa tinuta si nu mi-as dori sa vad o femeie pe strada purtand asa ceva

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:27

Denisa a venit in sutien si cu o fusta batranicioasa asa cum s-a exprimat Razvan Ciobanu, insa doar doi jurati au apreciat ceea ce a facut concurenta pentru editia de astazi.

Daca Maurice Munteanu i-a spus concurentei sa fie mai dianamica si chiar daca apreciaza faptul ca se concentreaza pe tinute, ar trebui sa isi perfectioneze si atitudinea si modul cum defileaza. Dupa ce fashion editorul a remarcat aceste detalii la Denisa, Razvan Ciobanu a tinut sa precizeze faptul ca junioara competitiei poarta cea mai dezastruoasa tinuta de pana acum, avand in vedere ca si-a lasat la vedere sutienul cu fusta batranicioasa.

Maurice Munteanu a vrut sa il apostrofeze pe designer si sa ii atraga atentia ca este o tinuta retro si ca a fost purtata de femei in anii '80 si chiar de mama lui, insa Razvan nici nu a vrut sa auda ca cineva ar purta asa ceva pe strada.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: