Dupa editii intregi in care a criticat-o, Adela primeste aprecieri neasteptate de la Iulia Albu, insa Maurice Munteanu se indoieste de veridicitatea clutch-ului:"Adela, ma bucur ca ai iesit din acea zona de VULGARITATE!"/ "Clutch-ul este fake?"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:34

Iulia Albu a avut numai cuvinte de lauda la adresa Adelei in aceasta editie "Bravo, ai stil!", iar Maurice Munteanu a pus la indoiala faptul ca plicul ar fi original.

"Ma bucur ca ai ales sa porti acei pantofi si nu sa porti unii galbeni sau orice alta nuanta pe care o ai pe salopeta. Intr-adevar, cred ca repeti prea mult acele bratari. Cerceii i-am mai vazut, insa se potrivesc foarte bine aici, dar imi pare foarte bine ca ai iesit din acea zona de vulgaritate", i-a spus Iulia Albu concurentei.

Maurice Munteanu i-a laudat tinuta si accesoriile, mai ales cerceii, insa nu si bratarile pe care nu le vede integrate in acea tinute, iar clutchul ii pare ca nu este original.

Concurenta i-a replicat ca da, este original, insa are un mic defect.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: