Dupa experienta "Bravo, ai stil!", Larisa planuieste sa dea lovitura in afaceri! Uite ce vrea tanara de 19 ani sa isi deschida: "As vrea sa impartasesc cu voi o bucurie: in cateva saptamani voi lansa... " Miile ei de fane, cu siguranta, abia asteapta!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:48

Larisa nu este doar un model de succes cu numeroase aparitii atat pe copertile revistelor din tara cat si in strainatate, ci vrea sa fie si un antreprenor cunoscut.

Fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" planuieste sa dea lovitura in moda si sa isi lanseze o colectie de haine unicat. "Hello, my babes! As vrea sa împărtăşesc cu voi o bucurie: In câteva saptamâni voi lansa câteva piese vestimentare create de mine. Am ales materiale de o calitate extraordinara pentru a va surprinde in mod plăcut. Le voi confecţiona in funcţie de mărimile voastre, unele produse vor fi unicat! Sunt foarte nerăbdătoare sa vad reacţiile voastre <3 #cantwait"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: