Dupa repriza de plans a Cristinei Mihaela, restul concurentelor fac front comun impotriva Andreei: Daca noi avem mai multi bani, nu inseamna ca tu ar trebui sa castigi acest concurs doar pentru esti mai amarata. Aici, nu sunt cazuri sociale!" Silvia a pus

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:56

Dupa criza de plans in fata juratilor a Cristinei Mihaela, Maurice Munteanu a rugat-o pe Andreea sa isi exprime si ea punctul de vedere cu privire la discutia in care a fost implicata de catre rivala ei si sa spuna daca are vreo nemultumire.

"Eu ma straduiesc foarte mult chiar daca ele condamna lucrul acesta. Chiar daca eu merg intr-un magazin sau daca zilele trecute am ales niste piese dintr-un magazin anume, asta nu inseamna ca eu merg la tinta si stiu exact ce cumpar. Nu, eu merg in multe magazine, in multe mall-uri, eu recunosc si asta a fost greseala mea ca eu am spus ce s-a intamplat cu look-ul meu, de unde mi-l compun si poate aicea am gresit.

Daca v-ati fi dat seama, nu m-ati fi mai intrebat. Daca ai face un sondaj si ai intreba oamenii cu care m-am intalnit, poate ti-ai fi dat seama ca eu chiar ma straduiesc. Eu nu am venit aici si nu am spus ca eu am stat pana la trei si am cusut perle, eu ma duc acum la croitoreasa, eu ma duc acum la mall. Eu nu am facut niciodata chestiile astea si poate de aceea nu am fost sustinuta!" a fost pozitia ferma a Andreei.
Insa, Silvia a avut ceva de comentat la ceea ce concurenta a spus. Ce i-a reprosat fosta ei prietena, vedeti in materialul video alaturat!

 

Taguri: