"E inadmisibil asa ceva, tine de igiena si pentru o femeie e foarte important!" Ce au observat juratii la picioarele Roxanei. Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu i-au atras atentie concurentei si au taxat-o

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:45

Roxana a spus ca merge la cules de struguri in momentul cand s-a prezentat in fata juratilor "Bravo, ai stil!" in pataloni de voal si cu sandale cu toc in picioare.

Pe langa faptul ca toti juratii i-au atras atentia ca acel mix pe care l-a facut este la limita pentru ca ar fi trebuit sa poarte peste acei pantaloni un pullover maxi negru sau rosu, iar accesoriile fiind total nefericite, la fel si ilicul, ei au mai observat inca doua detalii care nu ii fac cinste unei femei si anume lipsa pedichiurii si a flecurilor de la tocuri. Roxana s-a scuzat si a spus ca sandalele sunt imprumutate si nu s-a uitat la tocuri nefiind o purtatoare de tocuri.

Cu toate acestea, Raluca Badulescu a apreciat faptul ca Roxana incearca sa fie mai pamanteana prin tinutele pe care le poarta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: