E incredibil ce face Silvia ca sa isi mentina silueta perfecta! Nu, nu tine diete sau cure minune! La asa ceva sigur nu te-ai gandit, a dezvaluit totul

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:14

Silvia, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a fost mereu apreciata pentru frumusetea ei si pentru felul in care arata.

Desi a recunoscut in mai multe randuri ca este gurmanda, ea reuseste sa isi mentina silueta perfecta. V-ati intrebat vreodata cum reuseste sa faca acest lucru?

Raspunsul l-a dezvaluit chiar ea. Nu tine diete sau cure minune, ci poarta un corset special timp de 5-6 ore pe zi, care o ajuta sa manance mai putin.

"De o luna port (aproape) zi de zi acest corset 5-6 ore pe zi, in special atunci cand mananc si ma declar super multumita de el.

Il folosesc cand mananc deoarece nu imi permite sa depasesc "limita" si sa dau frau liber dragostei mele pt mancare? M-ati intrebat de cure minune si nu stiu ce sa va spun pt ca nu tin si nu am tinut cura de slabire dar va recomand cu drag acest "artificiu" pe care personal il folosesc si mi se pare eficient. ?❤ Kisses&hugs", a scris ea pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.