E invidiata pentru dressing-ul urias pe care-l are, insa ii lipseste ceva esential! Cristina Mihaela a dezvaluit totul: ”Daca va vine sa credeti...”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:47

Orice femeie viseaza sa aiba un sifonier plin cu haine, de la cei mai cunoscuti designeri din lume si zeci de perechi de pantofi.

Acest lucru a devenit realitate pentru fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!", Cristina Mihaela. Se poate lauda cu un dressing asemanator, cu cel al vedetelor de la Hollywood, insa ii lipseste ceva, iar ea a dezvaluit ce.

A facut furori la ”Bravo, ai stil!” si continua sa-si alimenteze pasiunea pentru moda. Cristina Mihaela are dressing-ul plin de haine, pantofi, dar si palarii.

A facut furori la ”Bravo, ai stil!” si continua sa-si alimenteze pasiunea pentru moda.

Cristina Mihaela are dressing-ul plin de haine, pantofi, dar si palarii.

”Nu ma uit la bani când vine vorba de pantofi, am si firma masmarket, am si pantofi de brand dar ..tot nu sunt suficienti.”, a spus ea.
Intrebata care este cea mai scumpa pereche de incaltaminte, Cristina Mihaela a recunoscut: ”O singura data le-am purtat, inca sunt in cutie. Acestea sunt cele mai scumpe. Au costat o mie si ceva de euro”, a declarat ea.

De la piese statement, semnate de cei mai cunoscuti designeri din lume, pâna la haine croite dupa ideile ei, toate isi au locul bine definit: ”Tocmai ce am fost intr-o vacanta si mi-am cumparat jacheta asat pe care o ador .....un sacou uite. si acest kimono imi place, pentru ca pare foarte pretios datorita aplicatiilor pe care le are.”, a mai dezvaluit ea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cristina Mihaela nu si-a dezvaluit doar dressing-ul ci si cea mai mare dorinta a ei, si anume sa-si gaseasca un job: ”Da, imi lipseste. As vrea sa ma angajez si imi lipseste un loc de munca daca va vine sa credeti. Sa le dovedesc oamenilor ca ma pot descurca singura.”, a spus ea.

 

Taguri: