"E o combinatie intre plasa de tantari si draperie, prea cheap, dar o sa trec peste asta!"/ "Este o tinuta foarte in zona ta, nu ai facut un mare efort!" Maurice Munteanu catre Iulia Albu: "E rauta!" Marisa, in mijlocul disputei dintre jurati!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:43

Daca Maurice Munteanu i-a spus Marisei ca are un singur lucru de obiectat si anume volanul de la rochie pare ieftin, Iulia Albu considera ca tanara nu s-a prea straduit pentru tinuta de astazi.

Pe Iulia Albu, Marisa nu a reusit sa o convinga, insa pe Maurice Munteanu si pe Raluca Badulescu, i-a gasit acasa comform celebrei expresii a juratului. Chiar daca volanul rochiei a reprezentat un detaliu cu aspect nu tocmai placut din cauza combinatiei nefericite de materiale care par ieftine, Maurice Munteanu nu a taxat-o pe Marisa, iar Raluca Badulescu a fost extrem de incantata de look concurentei; Foarte bine arati. Imi place cum ti-ai facut parul, cum ti-ai facut make-up-ul.

Imi place la tine tot!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: