"E o tinuta atat de URATA, dar care functioneaza cumva!" Comentariul Iuliei Albu l-a enervat la culme pe Razvan Ciobanu: Ce sa vezi, tinuta nu functioneaza deloc, i s-a recomandat sa poarte un tricou, iar acum ce sa vezi...i-a pus la o pereche de jeans ur

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:39

Daca Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu au facut front comun, desfiintand intentia stilistica a Ioanei, Iulia Albu a fost singura care i-a luat apararea in demersul stilistic facut de concurenta.

Fashion editorul a apreciat faptul ca Ioana a tinut cont de sfaturile juratilor si a aplicat in tinuta cu care s-a prezentat, insa acest lucru a fost facut total gresit din prisma celorlalti jurati care au criticat modul cum a folosit fiecare piesa in parte, de la pantofi pana la tricou.

Raluca Badulescu i-a spus inclusiv ca jeans-ii sunt din alt film facandu-i capul mic, iar geanta nu are ce cauta in acea tinuta dupa cum a observat si Murice Munteanu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: