"E o tinuta fetitistica, clasica, de zi, IMPECABILA pe care nu am cum sa o COMENTEZ"/ "Te tii in forta in procesul acesta de DEZBABIFICARE!" Tinuta Denisei, extrem de aplaudata de juratii "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:50

Denisa a venit cu o tinuta de zi pe care Maurice Munteanu a adorat-o pur si simplu, incepand cu tenesii din picioarele concurentei.

"Ar fi culmea sa spun ceva despre acesti pantofi pentru ca ii port de ani de zile si ii am in toate culorile si ar fi culmea sa spun ca nu imi plac cand ii ador. Sunt emblema Parisului, de altfel. E o tintua fetitistica, lasica de zi, impecabila pe care nu am cum sa o comentez."

"Te tii in forta in linia de intinerire. Ai un aer asa..se

pupa povestea cu aerul ta. Nu imi plac tenesii, insa asta nu inseamna ca nu ai o tinuta buna..." i-a spus si Raluca Badulescu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.