EA este singura concurenta in care Iulia Albu vede un REAL POTENTIAL!/"M-ai cucerit, imi place costumul. E parul tau natural, nu?" Singura concurenta in varsta de 18 ani, i-a dat pe spate pe jurati!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 aug 2017, 18:26

Ramona i-a impresionat pe jurati inca de la prima aparitie in cadrul competitiei "Bravo, ai stil!" datorita look-ului si a inocentei de care da dovada.

La 18 ani, Ramona, sustinuta de parinti in cadrul competitiei "Bravo, ai stil!", a adus un aer fresh in cadrul competitiei si nu doar prin tinuta, ci si prin prezenta:"Mi-ar fi placut tinuta mai mult daca nu ai fi accesorizat cu acei cercei. Imi place ce ai facut si ca porti haine facute pentru corpul tau. Esti singura concurenta in care vad un real potential", i-a spus Iulia Albu concurentei.

Raluca a fost uimita de parul frumos al concurentei si chiar a intrebat-o daca este al ei, natural, iar cand a aflat raspunsul, pozitiv, de altfel a exclamat doar:"Asa au unele noroc in viata!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.