Echipa "Bravo, ai stil!" s-a reunit si e pusa pe fapte mari! Se pregateste intens revenirea pe micul ecran a showului care a fost marea surpriza a anului trecut! Cel de-al doilea sezon e gata sa inceapa!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Echipa emisiunii "Bravo, ai stil!" s-a reunit! Cu mai putin de doua saptamani inainte de debutul pe micul ecran al celui de-al doilea sezon, cei trei jurati, prezentatorii, producatorii si conducerea Kanal D au iesit la masa impreuna.

Se pregateste intens revenirea pe micul ecran a showului care a furnizat cea mai mare surpriza a anului trecut pe piata de televiziune din Romania!

Juratii Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, prezentatoarea Ilinca Vandici, Serap Altiparmak (producator executiv Bravo, ai stil), Catalin Dumitru (producator Bravo, ai stil) s-au intalnit cu conducerea Kanal D: Haluk Kurcer- Presedintele Kanal D Romania, Ugur Yesil, general manager al Kanal D, si Fatih Salis- directorul Departamentului de Stiri si Productii Interne la Kanal D- intr-un cadru relaxat pentru a sta de vorba despre debutul noului sezon.

Cea mai emotionata de aceasta intalnire a fost Silvia, castigatoarea primului sezon, care a intrat astfel in marea familie Kanal D.

Daca primul sezon a fost plin de surprize, de rasturnari de situatie, de replici savuroase si de confruntari care au facut deliciul publicului, cel de-al doilea sezon, care incepe pe 23 ianuarie, va fi si mai spectaculos.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Audientele show-ului de fashion au ridicat stacheta, iar telespectatorii vor fi fascinati si in cel de-al doilea sezon de concurente, de tinutele acestora, dar si de replicile savuroase ale juratilor, gata sa taie in carne vie orice "derapaj" de stil.

Urmareste, incepand cu 23 ianuarie, cel de-al doilea sezon al super-show-ului "Bravo, ai stil!".

 

Taguri: