El e Catalin de la Berlin, stilistul Ralucai Badulescu la “Bravo, ai stil!” “Suntem deliciul vanzatorilor cand mergem la shopping pentru ca facem show”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:53

Una dintre cele mai tari miscari facute de un post de televiziune, in 2016, a fost realizata, fara doar si poate, de Kanal D cu proiectul „Bravo, ai stil!”.

Show-ul de fashion a prins la public imediat, a inregistrat audiente extraordinare si a adus un suflu nou prin prezenta in platou a unor persoane indreptatite sa aprecieze prestatia si evolutia concurentelor.

Putini sunt insa cei care stiu ca in spatele imaginii impecabile etalate de jurata Raluca Badulescu se afla stilistul Catalin de la Berlin. Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca acesta nu este un novice in industria de fashion, ci are o experienta de 11 ani si un portofoliu absolut impresionant.

Pe langa reviste din tara si colaborarile pe care le-a avut in strainatate, Catalin de la Berlin a facut styling-ul si costumele Deliei Matache, pentru concertul ei de anul trecut si, a lucrat 5 ani cu Elena Gheorghe.

Reporter: Cine esti tu, Catalin de la Berlin? Ai un nume interesant care te poate transforma intr-un personaj monden. De unde si pana unde...Catalin de la Berlin si care este adevaratul tau nume?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Catalin de la Berlin: Numele din buletin este Catalin Raul Enache.

Foarte putina lume il cunoaste si acest lucru s-a intamplat pur si simplu, nu a fost nimic planificat sau, cum cred unii vreo "strategie de marketing Margiela style". Apelativul Catalin de la Berlin a venit firesc, dintr-un joc de cuvinte pe care l-am facut in perioada in care locuiam si studiam la Berlin. De atunci, pe de o parte a fost imposibil sa scap de el (pana si atunci cand am cumparat domeniul pentru site, numele meu real se pare ca era deja folosit), pe de alta parte, a devenit o marca, ceva pretios mie, cu o valoare personala foarte puternica
pentru tot ce a insemnat perioada berlineza in cresterea si formarea mea. Iar unele lucruri nu trebuie explicate niciodata, trebuie traite. De aceea, pe cartile mele de vizita, sub Catalin de la Berlin sta scris: long story... 1, pentru ca povestea este atat de lunga cu acest apelativ iar 2, pentru ca sunt un cal de cursa lunga' si trebuie sa ma cunosti ca sa intelegi.

Citeste tot interviul pe wowbiz.ro!

 

Taguri: