"Elementele pe care le introduci in povestea ta sunt surprinzatoare pentru varsta ta"/ "E o tinuta foarte buna, te felicit pentru alegere!" Juratii dati pe spate de look-ul si machiajul unei concurente!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Denisa i-a surprins in mod extrem de placut pe juratii "Bravo, ai stil!" cand a aparut in fata lor cu o tinuta foarte bine compusa care i-a dat o nota extrem de "youg."

Concurenta in varsta de 18 ani a surprins-o mai intai pe Iulia Albu cu machiajul si povestea pe care le-a afisat in editia de astazi a emisiunii "Bravo, ai stil!" Fashion editorul i-a spus ca toate elementele prezentate si legate de poveste ei sunt destul de surprinzatoare pentru varsta ei si o spune cu sinceritate: "Imi placa ca, chiar daca preiei niste elemente, le transpui foarte frumos in povestea ta si asta mi se pare surprinzator pentru varsta pe care o ai, sincer.

Imi place tot ce porti. Mi-ar fi placut ca si camasa sa fie putin mai scurta la maneca, dar nu e nimic grav. As fi curioasa sa vad ce fel de geanta ai fi ales pentru aceasta tinuta?"

 

Taguri: