Elena Gheorghe, dura la adresa prestatiei Cristinei: "Cand alegi sa dansezi pe muzica lui Michael Jackson la un concurs, o faci dumnezeieste sau daca nu, mai bine o lasi asa!" Ce au spus juratii despre tinuta concurentei?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:32

Elena Gheorghe a fost transanta dupa ce a urmarit prestatia Cristinei si i-a spus ca momentul ei nu a fos tintocmai cel la care se astepta.

Din cauza coregrafiei stangace pe care Cristina a afisat-o in cadrul show-ului, Elena Gheorghe a taxat-o.  Vedeta a observat emotiile concurentei si mai ales faptul ca un asemenea moment care implica muzica lui Michael Jackson trebuie executat impecabil.

Maurice Munteanu a marturisit ca avea asteptari mai mari de la Cristina avand in vedere ca a terminat si cursuri de dans.

Insa, tinuta nu i-a displacut, ba din contra, a rugat-o sa o aplice si in viata de zi cu zi pentru ca ii sta foarte bine imbracata in stilul anilor '80. Chiar si concurenta a dezvaluit ca se simte bine imbracata asa si piesele fac parte din garderoba ei actuala, insa ii pare rau ca momentul ei nu a fost atat de spectaculos si a recunoscut ca a fost stangace.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: