Emiliana, extrem de dezamagita si demoralizata de situatia in care se afla cu Iuliana, fosta ei prietena si rivala in competitia "Bravo, ai stil!" Ce a marturisit ea pe o retea de socializare inainte de ziua ei de nastere

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 nov 2017, 15:47

Emiliana pare destul de afectata de certurile cu Iuliana si nu ezita sa le impartaseasca fanilor ceea ce simte.

Emiliana le-a spus fanilor ceea ce gandeste si mai ales ce simte despre tot ceea ce s-a intamplat in ultima perioada:"Dragii mei, stiu ca ultimele evenimente petrecute in emisiune nu sunt cele mai fericite, insa eu sunt aceeaşi Emiliana pe care voi o iubiţi, aceeasi Emiliana căreia ii place sa fie implicată doar in lucruri frumoase si care si-a păstrat aceeaşi atitudine de la inceput pana in prezent.

Consider ca fiecare are dreptul la o opinie si oricine se poate exprima liber, insa este trist cand oamenii apropiaţi se transforma atat de mult.

Vreau sa cred ca prieteniile adevărate sunt cele care rezista indiferent de tentaţiile care apar pe drum, indiferent de ego si mândrie, dar cand dorinţa de afirmare este acerba... orice paleste in fata ei. Eu sunt aici pentru voi si imi doresc tare mult sa ne cunoastem personal, ceea ce se va intampla in următoarele zile."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.