Emiliana, in lacrimi in culise: "Imi doresc sa renunt!" Nu a mai suportat si a spus tot! Iuliana s-a enervat la culme cand a auzit-o!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2017, 17:36

Se pare ca intre "pisicute" nu e loc de impacare. Lucrurile nu se rezolva intre cele doua concurente, ba din contra, pe zi ce trece Iuliana si Emiliana par tot mai distante.

Nu mai defileaza tinandu-se de mana, merg una in fata celeilalte la defilare si par ca au uitat sa zambeasca. Cearta din culise demonstreaza ca relatia lor de prietenie atarna de un fir de ata. Beatrice ii lua apararea Emilianei in culise si isi exprima parerea cu privire la suferinta concurentei cand Emiliana nu a mai suportat si a izbucnit in lacrimi. "Imi pare rau de Emiliana pentru ca o vad ca sufera, spre deosebire de colega ei care este foarte indiferenta.

Se simte tradata si asta-i treaba", a spus Beatrice.

Cuvintele concurentei i-au ajuns direct in suflet Emilianei care a inceput sa planga. Iuliana nu s-a aratat deloc impresionata de lacrimile partenerei sale de defilare: "Nu plange din cauza mea. Plange din cauza altui motiv care nu te include nici pe mine, nici pe tine (n.r.- Beatrice). Sa ma eliminati si sa ramana Emiliana in aceasta competitie ca si asa e mai buna si mai toate cele.
Eu sunt omul rau. A spus ca a plans din cauza mea? Spune, Emiliana, plangi din cauza mea sau din cauza ca te-ai certat cu cineva pe telefon mai devreme?", a spus nervoasa Iuliana.

"Nu mai vreau sa ma cert cu Iuliana, chiar nu mai vreau. Nu m-am certat cu nimeni. Am spus ca in momentul asta imi doresc sa renunt. Imi doresc sa renunt la tot", a completat Emiliana printre lacrimi.
In ciuda replicilor Emilianei, Iuliana crede ca suferinta Emilianei nu e atat de puternica pe cat lasa sa se vada si ca joaca teatru.​

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.