Emiliana, ISPITA intr-un videoclip lansat anul trecut! Frumoasa concurenta "Bravo, ai stil!" a interpretat rolul unei tinere transformata in BOMBA SEXY care i-a pus inima pe jar unui barbat! Iti plac tinutele pe care le-a purtat la filmari?

Editor Web: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 iul 2018, 15:52

Emiliana are la activ nu doar aparitii pe podiumuri, ci iata ca a cochetat cu camera de luat vederi inca dinainte de a fi concurenta la "Bravo, ai stil!"

Tanara a jucat intr-un videoclip al unui interpret de muzica de petrecere, iar aparitia ei a fost una care nu poate fi trecuta cu vederea. Emiliana nu a vorbit despre aceasta etapa, insa videoclipul se afla pe Youtube si deja are peste un milion de vizualizari. La filmari, concurenta "Bravo, ai stil!" a schimbat mai multe tinute, trecand prin toate registrele:de la rochii diafane, la stilul casual pana la cel extrem de sexy.

Intr-una dintre ipostaze, Emiliana poarta un outfit care ii scoate in evidenta formele, transformand-o intr-o adevarata bomba sexy, iar in alta secventa a imbracat o rochie diafana in care alerga pe malul marii dandu-i o nota de romantism incurabil. Iata mai jos videoclipul cu Emiliana!

 

Taguri: