Emiliana, REACTIE dupa ce nu mai formeaza o echipa cu Iuliana:"Indicativul 11 nu mai exista si o prietenie de 4 ani s-a spulberat intr-un timp foarte scurt.." Ce a spus concurenta despre ce s-a intamplat in Gala din aceasta sambata!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 oct 2017, 10:19

Emiliana a fost si ea la randul ei foarte dezamagita de ce s-a intamplat in Gala trecuta, insa o despartire de Iuliana era iminenta.

Emilianei ii pare rau ca atat echipa cu Iuliana s-a destramat din cauza neintelegerilor si a certurilor repetate, insa odata cu acest lucru s-a destramat si prietenia lor. Concurenta nu cauta un vinovat si de acum incolo se canalizeaza cu toate fortele spre a castiga competitia de una singura."Dragalasilor, va multumesc din suflet pentru mesajele de incurajare.Trec printr-o perioada mai dificila.. Indicativul 11 nu mai exista si o prietenie de 4 ani s-a spulberat intr-un timp foarte scurt.

Sper sa nu va fi dezamăgit, eu mi-as fi dorit sa ajungem pana in finala impreuna dar mândria si-a bagat coada in paradis si neînţelegerile nu au intarziat sa apăra. Competiţia este dura. Decizia ireversibila. Acum ramane ca voi sa va alegeţi favorita. Indicativul meu este 1.

 

Taguri: