Emiliana si Iuliana au crezut ca vor da lovitura, dar cand au ajuns in fata juratilor au revenit cu picioarele pe pamant! Uite ce note au primit

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 sep 2017, 22:18

Emiliana si Iuliana si-au dorit sa iasa din tipar in aceasta editie, insa nu au reusit.

Ochiul critic al juratilor si-a spus cuvantul iar alegerile lor nu au scapat netaxate.

"Halatul l-am vazut in toate felurile, in toate imprimeurile! Tu porti un corset foarte urat, asortat la o pereche de cercei nepotriviti, tu porti un halat cu o curea, cu niste papuci urati si un penar cu un trandafir. Nu am mai vazut penar din-ala de cand eram in clasa a doua", a spus Razvan Ciobanu.

"Acel corset cu perle nu are nicio legatura cu cerceii si cu costumul! Tu trebuia sa porti un corset nude, care sa dea senzatia ca esti goala. Kimono-ul este din pacate sifonat, penarul maro nu are nicio legatura cu sandalele si cu kimono-ul si atunci sigur ca sunt multe elemente care par puse cu mana, desi intentia este foarte buna", a fost de parere Maurice Munteanu.

"Mie cumva imi place ce au facut. Adica as vrea sa incurajez supraaccesorizarea, ca sa nu ne trezim cu toate fetele imbracate simplu in jeans si camasa. Nu imi plac la tine Iuliana deloc cerceii in acest context", a spus Iulia Albu.

Iata ce note au primit cele doua concurente:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.