Emiliana si Iuliana: “Promitem ca nu se va mai repeta!” Ce s-a intamplat cu cele doua tinere, azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 sep 2017, 09:24

Pe parcursul show-ului “Bravo, ai stil!”, Iuliana si Emiliana evolueaza ca o echipa, in sensul ca acestea ocupa o singura pozitie in concurs, atribuindu-li-se un singur indicativ de vot.

In editia de astazi a emisiunii, difuzata la ora 16:30, cele doua afiseaza tinute impecabile, fara repros. Juratii se declara de acord in unanimitate cu vestimentatiile purtate de cele doua fete, insa acestea nu reusesc sa ia calificativul "Bravo, ai stil!".

“Speram ca ne-ati inteles situatia, ca empatizati cu tristetea noastra. Chiar suntem suparate pentru ca ni s-a intamplat asta, dar promitem ca nu se va mai intampla niciodata!”, au transmis acestea fanilor, vizibil afectate de decizia juratilor.

Desi pare dificil de inteles situatia, exista o explicatie! Care este motivul care a condus la aceasta jurizare si ce au de spus fetele in apararea lor veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, numai la Kanal D!

 

Taguri: