"Este ca nu porti chiloti?" Detaliul care a dat-o de gol pe Isabela! Optiunea ei l-a revoltat pe Maurice: "E complet neigienic!" FOTO

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

Isabela a optat pentru o salopeta alba, mulata pe talie, cu imprimeu floral.

Tinuta aleasa a fost laudata de Iulia Albu, careia i-au placut atat accesoriile cat si salopeta cu imprimeu floral. Totusi, un alt detaliu i-a atras atentia Iuliei Albu: "La acest tip de salopeta, daca ai purta lenjerie intima, ea s-ar vedea. La tine nu se vede. Este pentru ca nu porti?"

Cu zambetul pe buze, Isabela a raspuns ca, intr-adevar, nu poarta iar asta i-a adus aplauzele Iuliei Albu, dar a si provocat o discutie in platou intre jurati.

In timp ce Iulia, Ilinca si Razvan Ciobanu s-au pronuntat de partea acestui stil, Maurice si Raluca au dezaprobat decizia, considerand-o neigienica. "N-as vrea sa intru in detalii ca sa explic de ce...", a spus Maurice.

Iata cum s-a finalizat momentul:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: