"Este exemplu de tinuta care se dovedeste ca daca ne imbracam in alb si negru, putem gresi grav! Fiecare piesa ar trai libera si fericita, insa cu totul in alta combinatie"/ "Este exemplu suprem de piesa care nu poate fi purtata cu altceva!" Bianca, din n

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 nov 2017, 17:05

"Ti-ai distrus complet proportiile cu aceasta tinuta!" i-a spus si Iulia Albu concurentei.

"Bianca, tinuta din care puteai face ceva, cu piesele separat. Este un exemplu de tinuta in care se dovedeste faptul ca daca ne imbracam negru si alb din cap pana in picioare, putem gresi grav. Rochia are o dublura bleu. Piesele ar trai libere si fericite cu alte tinute.", a fost de parere Raluca Badulescu dupa ce a analizat pas cu pas styling-ul propus de Bianca.

"Este exemplul suprem de piesa care nu poate fi purtata cu nimic altceva, ma refer la mixuri cu pantaloni, jeans, denim...ca

s-a vorbit si zilele trecute despre rochii care pot fi purtate astfel. Nu are nicio legatura, Bianca, cu ciocatele, cu pantalonii, nu imi place nimic. Poti face ceva cu ciocatele si pantalonii, insa nu cu ce prezinti azi." i-a sugerat Maurice.

"Intr-adevar, sunt lucruri care nu functioneaza cu alte lucruri pe dedesubt, a subliniat si Iulia.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.