"Este trist cum vorbiti limba romana, este patetic! E ultima data cand.." A primit "bravo, ai stil!", dar a fost facuta de ras in ultimul hal din cauza exprimarii. Cine este concurenta vizata!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:34

Marisa a intrat in doua dintre cele mai urate scandaluri de pana acum din acest sezon "Bravo, ai stil!" si nici ea nu este mandra de acest lucru.

Chiar daca a primit o steluta din partea juratilor pentru tinuta abordata, Marisa nu este prea mandra de ce s-a intamplat in culise si isi recunoaste si greseala. Prima care i-a atras atentia asupra limbajului a fost Iulia Albu si mai cu seama a avertizat-o ca este si ultima oara cand mai primeste un califivativ pozitiv de la ea, avand in vedere ca tinutele se repeta.

Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au apreciat accesoriile pe care Marisa le-a plasat strategic in compozitia tinutei, in special trandafirul de la brau si pantofii roz, iar concurenta a avut numai de castigat in ciuda conflictului in care a fost implicata.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: