"Esti cea mai placuta surpriza de pana acum!" pe langa faptul ca tinuta este senzationala, tu ai fost foarte solara!" Este prima concurenta care primeste cinci pe linie din partea juratilor. Nici ea nu se astepta!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

Denisa i-a cucerit pe jurati in Gala atat prin atitudine cat si prin tinuta purtata si i-a determinat sa ii dea cinci pe linie.

Fara prea multe comentarii, toti juratii i-au dat calificative maxime Denisei si fara sa se vorbeasca intre ei, dupa cum a glumit Maurice Munteanu. Raluca Badulescu a sesizat pe panga outfitul exceptional din punctul ei de vedere, atitudinea pozitiva si solara a Denisei si a rugat-o sa o pastreze pe tot parcursul competitiei.

Iulia Albu, in schimb,a facut cateva observatii la adresa tinutei Denisei: "Nu imi place neaparat ca porti o camasa, din nou! Poti sa mai schimbi pentru ca arata asa..ca

si cand le ai si iti este usor!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: