"Esti o rusine pentru noi! Ne racim gura de pomana cu tine! Am vazut casnice, care se duc sa ia paine, mult mai bine imbracate de cat tine." Ioana a fost pur si simplu SPULBERATA de cei trei jurati, cand au vazut cu ce-a venit pe ea

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:02

Nici juratii, nici Razvan Ciobanu nu au gasit vreun cuvant de lauda pentru aparitia Ioanei.

"Cred ca tinuta e alcatuita de tine. N-ai mai apelat la niciun prieten designer, nu-i asa? Lycra aia combinata cu puloverul nu exista", a spus Raluca Badulescu, nemultumita de prezenta Ioanei. "Cuvantul care descrie aceasta tinuta este, pur si simplu, tristete!"

Comentariul Ralucai a fost dur, insa Iulia Albu a preluat cuvantul si, in cateva minute, i-a aruncat cuvinte grele Ioanei.

"Am senzatia ca te duci sa ingropi stilul", i-a spus Iulia.

Intrebata de Ioana ce a gresit, fashion-editorul a izbucnit: "Nu-ti spun, ne racim gura de pomana cu tine. N-ai cum sa porti aceasta lungime la acest model de pantaloni. Am vazut casnice, care se duc sa ia paine, mult mai bine imbracate de cat tine", i-a reprosat Iulia Albu.

"Degeaba ne racim gura, degeaba facem eforturi, tu nu ai capacitatea mentala sa intelegi! Tu nu poti sa intelegi o chestie creativa", a continuat jurata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Iata cum a decurs jurizarea Ioanei:

 

Taguri: