"Esti un bufon dragut! Rochita este foarte urata. Tu nu ai facut niciun efort. Ii rog pe telespectatori sa posteze poze cu asemenea peruci. Iar ai avansat prin alte platouri sa iei obiecte?" Iulia Albu a intuit intentiile Marisei atunci cand nu are tinute

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:39

Iulia Albu a ghicit intentia Marisei de a se costuma si de a spune povesti pentru a compensa in lipsa tinutei si a fost foarte dura la adresa ei, spre deosebire de Raluca care a vazut acelasi lucru, insa i-a spus mai finut.

Dupa ce concurenta a fost deconspirata, Maurice a reusit sa afle din gura Marisei ca s-a plictisit de tinute si ca ii vine sa apara in pijamale sau desculta."Adica nu mai vrei sa faci tinute?"/"Dati-mi voie sa spun sa vii asa intr-o Gala, plictisita, poate pleci acasa...!" Tu ma amuzi, dar nu e suficient. Ce ai facut azi e o dezlanare stilistica...daca faceai o dementa all red, macar mizam pe ceva....Sa

fii un pic mai continuta. Nu inteleg ce e cu butelca la subrat. Povestea trebuie sa fie poveste si funny, insa tinuta trebuia sa fie tinuta!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.