"Eu nu credeam ca o sa ajung sa traiesc ziua in care sa ma DEZAMAGESTI groaznic! ESTI o dezamagire cumplita. Ce explicatii ai?" Cine este concurenta care i-a inselat asteptarile atat de mult Ralucai Badulescu?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:52

In editia de astazi a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Raluca Badulescu critica fara menajamente outfitul prezentat de Marisa, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Desi este una dintre favoritele publicului, fapt demonstrat de voturile primite din partea telespectatorilor, fata nu reuseste in editia de astazi sa ii surprinda pe jurati cu o tinuta vestimentara buna.

"Tu ai inceput aceasta competitie in forta! Nu credeam ca voi ajunge vreodata in postura in care sa iti spun ca ma dezamagesti profund. Marisa, tu pentru mine, pe parcursul intregii saptamani, ai fost o dezamagire crunta! Nu stiu ce se intampla cu tine...

Ce ai? Iti bati joc de tine, nu mai vrei sa faci parte din competitie? Ce explicatie ai pentru tinutele astea? Este bataie de joc ceea ce faci!”, spune dur Raluca Badulescu.

Si Iulia Albu este de aceeasi parere cu Raluca Badulescu in ceea ce priveste vestimentatia concurentei, declarandu-se total dezamagita: "Este ca si cand rochia ai luat-o de pe o franghie de uscat rufe a unei vecine”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Ce are de spus in apararea ei Marisa veti putea afla in video alaturat!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.