Evalight, designerul casei tale

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:48

Casă, dulce casă, locul în care revii cu drag în fiecare zi. Casă, căminul pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna şi pentru care ai muncit din răsputeri în fiecare clipă.

După ani de eforturi, în sfârşit ai reuşit să intri în posesia unui spaţiu pe care de acum îl poţi numi căminul tău. Aici te vei bucura de clipe de linişte după zile obositoare la serviciu. Aici vei petrece clipe minunate cu cei dragi sufletului tău. Acestea se vor transforma în amintiri preţioase pe care le vei păstra în suflet.

Casa ta, locul momentelor pline de bucurie alături de toţi cei ce vor binevoi să-ţi calme pragul.

Ce poate fi mai frumos de atât? Amenajarea sa. De fiecare când te întorci acasă trebuie să ştii că vei întra într-un cămin care este amenajat cu stil şi cu bun gust.

Vrei să te mândreşti oricând cu fiecare obiect cu care ţi-ai decorat căminul. Brusc totul devine confuz. Ţi-ai îndeplinit visul, ai unde să îţi îndrepţi paşii în fiecare seară, cu dragoste. Însă, simţi că partea cea mai grea acum urmează.

Trebuie să-ţi decorezi casa, astfel încât aceasta să devină caldă, primitoare şi în acelaşi timp modernă.

Un pas extrem de dificil, mai ales că nu te pricepi la amenajări interioare. Ai vrea să apelezi la un specialist, dar ştii că serviciile lui sunt destul de scumpe. Aşa că, trebuie să găseşti o altă soluţie, una rapidă şi foarte convenabilă pentru tine.

Îţi doreşti să îţi amenajezi casă într-un mod cu totul aparte.

Prin urmare, ai nevoie de produse de o calitate deosebită pentru amenajarea casei tale.

Cum ceea ce ai găsit în magazin nu este placul tău, începi să cauţi şi pe internet. Ştii că în mediul online şansa de a găsi ceva pe gustul tău este mult mai mare. Şi nu te-ai înşelat. După câteva combinaţii de cuvinte ce nu au dat niciun rezultat, te-ai decis să scrii mobilă modernă. Astfel, ai descoperit magazinul online evalight.ro.

Curiozitatea te face să intri în acest magazin, iar ceea ce ai descoperit acolo te-a făcut să vrei să afli mai mult despre Evalight. Fiind precum o carte deschisă, acest magazin ţi-a dat posibilitatea să afli că oferă clienţilor săi o gamă variată de produse de cea mai bună calitate. Întrucât este de mulţi ani pe piaţa de profil, firma Evalight face parte dintre firmele de top în ceea ce priveşte distribuţia de corpuri de iluminat, lustre, aplice, candelabre, etc.

La cerinţa clienţilor mulţumiţi de produsele oferite de această firmă, în magazin au fost introduse diverse noi produse precum mobilă pentru amenajări interioare, console, mese dining, etc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Nu ai avut nevoie de mai multe informaţii pentru a-ţi da seama că acest magazin este cel în care vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ţi amenaja casa cu mult stil.

Aşa că, ai început să te uiţi cu atenţie la produsele din magazin. Fiindcă mobila ocupă un rol principal în decorarea unei case, ai decis să te uiţi mai întâi la diversele modele de mobilă modernă, la scaune, etc. Ai avut impresia că îţi va fi uşor, dar te-ai înşelat. Datorită gamei variate de produse precum paturi, scaune moderne, dulapuri, comode, fotolii, canapele, colţare, etc., misiunea ta a fost îngreunată. Dar dorinţa mare de a-ţi amenaja căminul cu lucruri de cea mai bună calitate, ţi-a dat răbdarea necesară pentru alegerea obiectelor de mobilier potrivite pentru casa ta.

După ce ţi-ai ales corpurile de mobilier necesare (Canapea stil retro cu design scandinav, Pat dormitor Bolonia, Comodă modernă cu 4 sertare Vision, etc.), treci la covoare. Ai nevoie de covoare în ton cu piesele de mobilier alese. La fel ca şi în cazul mobilei, şi în această categorie ai găsit o gamă variată de modele. Din nou apare dilema, dar ea dispare repede fiindcă eşti atrasă în final de covoarele vintage. Ştii că ele se vor potrivi foarte bine cu unele piese moderne pe care ţi le-ai ales. Vintage şi modern. Trecutul şi prezentul se îmbină privind spre viitor.

Tabloul nu este încă complet. Lipsesc corpurile de iluminat. Dar nu îţi faci probleme. Ştii că aici vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru iluminat interior modern. Evalight, distribuitor unic al brandului Faro Barcelona, pune la dispoziţia clienţilor săi, surse de iluminat diverse. Există lustre de cristal Bohemia, corpuri de iluminat cu led, spoturi de tavan fals. Există produse diverse pentru toate gusturile.

Nici nu se poate mai bine. Ai avut şansa să găseşti un magazin care îţi oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ţi transforma casa în spaţiul primitor şi modern mult dorit. Este atât de frumos când viaţa îţi scoate în cale, atunci când nici nu te aştepţi, un designer pentru casa ta. Cu ajutorul produselor puse la dispoziţie de acest magazin, oricine îşi poate amenaja casa de la A la Z.

Însă, asta nu e tot...Evalight colaborează cu designeri şi cu arhitecţi la amenajarea de hoteluri şi restaurante. De asemenea, creează corpuri de iluminat la comandă, cu dimensiuni speciale, pentru săli de nuntă. Este minunat să luminezi paşii celor care pornesc mână de mână, cu inimile bătând la unison, pe un nou drum împreună.

Este minunat să apelezi la Evalight, pentru a-ţi amenaja casa pe placul tău.

 

Taguri: