Evolette a spus tot ADEVARUL! De cate ori o imbraca Silvia pe Marisa pentru emisiunea "Bravo, ai stil!" Fetita castigatoarei primului sezon a fost extrem de sincera si a recunoscut tot in fata lui Razvan Ciobanu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:44

Daca Raluca si Maurice Munteanu le-a gasit pe Evolette si Marisa splendide, iata ca Iulia Albu a avut ceva de comentat la adresa iepurelui pus in punga al concurentei.

Maurice a apreciat la fel ca Raluca armonia tinutelor celor doua, insa Marisei i-a spus ca nu se omoara dupa acei pantofi chiar daca sunt de brand in acea combinatie. In plus, iepurele in punga a stricat armonia in opinia Iuliei Albu si nu a vrut sa extinda mai mult avand in vedere ca sunt si copii in platoul emisiunii, doar ca Marisa isi va da seama de acest lucru in momentul cand va studia mai mult.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.