EXCLUSIV! Cea mai tulburatoare poveste de dragoste de la "Bravo, ai stil!" Letitia a primit trei inele de logodna dar de fiecare data a spus NU...s-a despartit de iubit de patru ani, insa il iubeste si acum! Marturisirile concurentei despre motivul despar

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:30

Letitia a defilat pe o melodie extrem de draga sufletului ei deoarece ii aminteste de fostul iubit.

Concurenta a dezvaluit ca muti ani a locuit in Italia unde si-a intalnit iubitul, un italian patimas care era extrem de posesiv. De la inceputul relatiei, barbatul a cerut-o in casatorie, insa ea nu a acceptat. Acesta i-a oferit pe parcursul timpului trei inele de logodna, insa Letitia a spus "NU". Le pastreaza pe toate si mai mult de cate ori isi aminteste de el, ii vine sa planga pentru ca il iubeste si acum chiar daca s-a u despartit de patru ani.

Concurenta a marturisit ca inca pastreaza legatura cu el si isi vorbesc, iar in aceste momente, el o priveste din fata televizorului.

Juratii au fost si ei impresionati de povestea reala a Letitiei si mai mult, o incurajeaza sa se impace cu el.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: