EXCLUSIV! IMAGINE de colectie cu fiica Iuliei Albu intr-o publicatie de moda! Pentru prima data, fashion editorul accepta sa faca publica o imagine cu Mikaela. Micuta este o superbitate de fetita: "My heart..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:35

Iulia Albu si-a pus fanii pe jar cu o poza de-a Mikaelei intr-o publicatie  fashion unde a acceptat sa faca publica imaginea cu fetita ei.

Fashion editorul nu a vrut sa dezvaluie mai multe detalii, insa este pentru prima data cand vedeta accepta ca fiica ei sa apara intr-o publicatie. Iulia Albu este extrem de stricta cand vine vorba despre micuta Mikaela, ea neacceptand sub nicio forma ca fetita sa fie expusa in presa, preferand sa ii pastreze copilaria intacta fara a fi supusa presiunii mediatice. Fashion editorul este unul din putinii oameni din lumea modei, a televiziunii si a industriei showbiz care nu permite ca jurnalistii sa o fotografieze pe Mikaela.

Iulia le-a aratat jurnalistilor de la publicatia VIVA ce wallpaper are pe telefonul ei. Astfel, publicul si fanii au putut vedea ca Mikaela este sufletul mamei ei care este extrem de mandra de ea. Imaginea este bineinteles una fashion, asa cum ne-a obisnuit Iulia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Fiica Iuliei Albu este o superbitate de fetita si ar putea oricand sa faca fata unui job in industria modelingului avand niste ochi superi mosteniti de la mama ei si niste trasaturi cu totul speciale.

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.