Exclusiv! Una din cele mai iubite finaliste din primul sezon "Bravo, ai stil!", in mijlocul protestelor din Piata Victoriei: "Vrem dreptate!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:35

Andreea, una din cele mai iubite finaliste de la "Bravo, ai stil!", din sezonul precedent,  nu a ramas indiferenta la ceea ce se intampla in tara, in acest moment din punct de vedere politic.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Andreea a mers in Piata Victoriei unde se strang de cateva zile sute de mii de oameni pentru a protesta impotriva ordonantelor de urgenta adoptate de Guvernul Grindeanu privind gratierea, modificarea codului penal si dezincriminarea abuzului in serviciu. Solidara cu cauza pe care sute de mii de romani o striga in toata tara, Andreea nu s-a dat ferit sa strige in strada odata cu ei: "Vrem dreptate!"

Fosta concurenta a postat pe o retea de socializare si o poza sugestiva in care se poate vedea multimea care scandeaza in fata Guvernului cu pancarte si mesaje impotriva actualului Guvern.

 

Taguri: