Exclusiv! Una din concurentele redutabile de la „Bravo, ai stil!” are o sora geamana! Ar putea cu usurinta sa vina in competitie in locul surorii ei si nimeni sa nu isi dea seama. Uite despre cine este vorba

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:27

Iulia, concurenta care a primit numai stelute din partea juratilor desi nu credea ca poate face fata competitiei, are o sora geamana.

Iulia este concurenta care, initial, nu avea incredere ca poate face fata acestei competitii si a plans atat in culise cat si in fata juratilor. Tanara in varsta de 27 de ani, vegana convinsa de sapte ani, are o sora geamana pe nume Irina. Una din marile ei calitati este naturaletea in ce priveste aspectul exterior, ea preferand sa nu se macheze. Mai cu seama, si Iulia Albu o apreciaza foarte mult pentru aceasta naturalete de care da dovada, nefortandu-se sa para altceva decat este.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Daca, intr-o zi, Iulia nu ar reusi sa ajunga la filmarile "Bravo, ai stil!" ceea ce este exclus, sora ei geamana, Irina,  cu siguranta ar face fata cu brio in locul ei, pentru ca, practic, nu pot

fi deoasebite, iar juratii nici nu ar sesiza acest lucru.

 

Taguri: