Fabulos! Ce minunatii vor manca invitatii la nunta Ilincai Vandici! Am aflat care e meniul! Asa ceva n-ai vazut nici la casele regale!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2017, 09:31

Numaratoarea inversa a inceput. Peste doar cateva zile, Ilinca Vandici isi va crestina bebelusul si isi va uni destinul in fata lui dumnezeu, cu sotul ei, afaceristul Andrei Neacsu. Emotiile sunt uriase, iar pregatirile in toi.

WOWbiz.ro a aflat, in exclusivitate, ce bunatati vor savura invitatii la cel mai grandios eveniment al anului, nunta Ilincai Vandici cu Andrei Neacsu. Meniul este, de departe, unul iesit din comun, rafinamentul fiind cuvantul care va domni pe mesele localului in care se va desfasura petrecerea!


Iata meniul de la marea petrecere de dupa cele doua ceremonii, cele mai importante din viata vedetei "Bravo, ai stil!", crestinarea micutului Zian Ioan, rodul iubirii dintre Ilinca si Andrei, si, ulterior, cununarea celor doi:

Gustare


 - rulada de spanac cu ricotta
si somon fume

- drob din fructe de mare

- rulou de somon cu branza fina si chivas

- minigrisine in manta de prosciutto crudo

- salata de pui cu telina

- clatite cu sfecla, ricotta si feta

- curcan cu ciuperci in manta aurie
 

Preparat din peste


  - sarmalute in foi de varza cu mamaliguta grill, smantana si ardei


Friptura

 - medalion din piept fraged de curcan si medalion din muschiulet fraged de porc asezonate cu spanac proaspat calit si orez basmati cu parmezat si muguri de pin

cuib de salata creola cu sos special de mustar

Desigur, de la marea petrecere nu va lipsi nici tortul, care va fi unul spectaculos.
(sursa wowbiz.ro)

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.