Face ce face si isi inteapa colegele pe care nu le poate ierta pentru complotul pus la cale impotriva ei! Unde s-a dus Denisa pentru a-si face cumparaturile in cautarea de piese vestimentare inedite si cu bani putini: "AVIZ colegelor care se plang..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:46

Niciuna din colegele ei nu se astepta la un asemenea atac din partea ei si mai ales sa le tina si piept, insa Denisa face fata cu stoicism in competitia "Bravo, ai stil!"

Daca toata lumea credea ca frecventeaza numai magazine de brand-uri de lux, iata ca noua concurenta stie sa combine piese scumpe cu cele ieftine, iar rezultatul nu poate fi decat unul stralucit, avand in vedere si rezultatele dn timpul editiilor "Bravo, ai stil!" Astfel, Denisa a mers la un magazin pentru toate buzunarele unde sunt reduceri masive, de unde si-a ales haine pentru a-si face tinutele pentru editiile viitoare. Ea nu a ratat ocazia de a le intepa pe celelalte concurente care se vaita in culise ca nu gasesc haine.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

 

Taguri: