Febletea Iuliei Albu si revelatia celorlalti doi jurati, declaratie de iubire pentru iubitul ei! Cum arata una din cele mai puternice concurente de la "Bravo, ai stil!" in bratele iubitului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:30

Iulia a reusit sa ii cucereasca rand pe rand pe juratii "Bravo, ai stil!" cu farmecul, naturaletea si mai mult cu outfiturile pe care le propune in fiecare editie!

Concurenta nu doar i-a sedus pe juratii competitiei ci si pe iubitul ei, Tudor cu care are o relatie de sase ani. Cei doi impartasesc aceleasi idei, principii si mod de viata, tanarul fiind la randul lui un vegan convins. Cand Iulia a implinit 27 de ani, ea i-a dedicat cateva randuri iubitului ei, spunandu-i pe aceasta cale cat de fericita o face de sase ani de cand l-a cunoscut:" Thank you Love for making me so happy, for making me smile every single day of my life for the last 6 years!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: