Fetita Andreei Banica, o fashionista de mica! Sophia a prezentat o tinuta pentru un renumit designer, prieten foarte bun al Andreei. E un INGERAS DE FETITA!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:27

Fiica Andreei Banica este de o frumusete rapitoare. Pe langa faptul ca seamana extrem de bine cu mama ei, fetita este si extrem de talentata.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Micuta Sophia a fost prezenta Kids Fashion Week unda a impresionat prin talentul si frumusetea ei. Blonda, cu bucle aurii si imbracata intr-o rochita semnata Stephan Pelger, Sophia a atras toate privirile. Cu o seara inainte, Andreea a avut grija ca fiica ei sa fie cea mai buna pe podium, asa a pus-o sa exerseze miscarile de pe podium in casa. Micuta este de-a dreptul adorabila!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.