Fiecare jurat a gasit un element de senzatie in styling-ul Denisei! Concurenta a plecat cu o steluta dupa o jurizare care a exasperat-o pe Andreea Banica:"Dati-mi un pat aici...!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

[video width="640" height="352" mp4="http://bravoaistil.kanald.ro/wp-content/uploads/2017/07/denisa-7.mp4"][/video] Denisa a reusit sa marcheze o noua steluta din partea juratilor "Bravo, ai stil!"  pentru o tinuta inedita.

"Ia sa vedem ce cercei ai tu Denisa acolo...imi place culoarea cerceilor si cromatica tinutei. Imi place cum ai mascat acele extorsiuni ale colantilor, ma refer la acele pete de la spate din cauza statului pe scaun. Asta e situtia, imi place foarte mult...a declarat Maurice.

"Asta inseamna sa ai stil, a spus si Iulia Albu despre ce i s-a intamplat la spate Denisei. Imi place geanta si parul, dar am mai spus asta..."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.