Fiica lui Demi Moore s-a imbracat intr-o tinuta purtata de Larisa de la “Bravo, ai stil”! Cui crezi ca ii vine mai bine?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Rumer Willis, fiica lui Demi Moore si a lui Bruce Willis, a atras toate privirile pe covorul rosu al Galei Gold Meets Golden din Los Angeles.

Bruneta, despre care specialistii din industria de entertainment americana spun ca este etalon al noii generatii de staruri de la Hollywood, si-a facut aparitia purtand un costum elegant creat de brandul vestimentar romanesc.

Rumer a generat o avalansa de blitzuri in randul fotoreporterilor prezenti la eveniment, criticii de moda apreciind faptul ca vedeta a ales o tinuta vestimentara in tendintele anului 2017, in culoarea vedeta a sezonului, si nu o clasica rochie de seara, asa cum au procedat celelalte invitate ale evenimentului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Specialistii din industria de fashion au catalogat-o imediat pe Rumer Willis drept "Style Crush of Today", si au descris-o ca fiind"Classy Lady in Red", dupa ce i-au analizat sacoul rosu din stofa din lana, captusit integral cu matase naturala

in aceeasi nuanta, pantalonul larg denumit palazzo si bustiera alba, curajos pusa pe sub sacou. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: