Fiica Silviei, o fashionista de mica! La 4 ani, micuta Evolette calca pe urmele mamei sale si in fiecare zi isi alege hainele singura. Uite ce ingeras de fetita este fiica celei mai controversate concurente de la "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:45

Silvia a marturisit in nenumarate randuri ca de cand a intrat in show-ul "Bravo, ai stil!" isi vede fetita foarte rar. Printre lacrimi, concurenta a mai dezvaluit ca in trei luni nu a vazut-o decat de doua ori si ii este foarte greu. In schimb, incearca sa recupereze atunci cand este cu ea si mai mult, ii face toate poftele.

Avand-o drept model pe mama ei, micuta Evolette a invatat cum sa isi asorteze hainele si deja are pretentii in materie de tinute.

Silvia a povestit ca ii place ca in fiecare zi sa aiba alte hainute si cand se uita la televizor la mama ei, mereu spune ca este cea mai frumosa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Recent, Silvia si-a dus fetita intr-o minivacanta de ziua ei unde a rasfatat-o si bineinteles i-a promis ca ii ia hainute.

 

Taguri: