Gala nu a inceput bine pentru Andreea! "Cred ca petrecerea la care ai mers a fost o pomana!" George, invitatul special al galei, a avut cele mai dure cuvinte la adresa reprezentatiei Andreei

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:53

Andreea a fost cea care a deschis gala din aceasta sambata.

Tinuta nu a fost pe placul juratilor. Prima care a luat cuvantul a fost Iulia Albu, care i-a reprosat rochia pe care o poarta e mai degraba un costum de Halloween sau de petrecere tematica, dar nu are nicio legatura cu anii '20. "Totul ARATA ieftin. Porti o pana isterizata", a spus Iulia.

"Andreea, nu a finisat rochia cine ti-a facut-o.

Ma deranjeaza ca nu ti-ai pus ciorapi. In anii respectivi nu existau femei care sa iasa din casa fara ciorapi. Era simplu de citit pe Internet!", i-a reprosat si Razvan Ciobanu.

Cea mai dura replica i-a apartinut invitatului serii, George, cel care a marturisit ca tinuta Andreei ii aduce aminte de o matusa care merge asa la "toate pomenile". "Cea mai mare problema a fost atitudinea ta.

Tu nu ai avut incredere in tine"
, i-a spus invitatul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Iata cum s-a finalizat jurizarea Andreei:

 

Taguri: