I-au zis ca are pana si om care se ocupa de paginile ei de socializare, in afara de stilist, insa Denisa nu se lasa si raspunde atacurilor colegelor ei! Cine a fost vizata de aceasta data: "Simt miros de disperare combinat cu amatorism biciclistic!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:38

Denisa raspunde atacurilor celorlate colege, insa se pare ca de aceasta data, cea vizata este Marisa.

Cele doua au un conflict deschis inca de la inceputul show-ului "Bravo, ai stil!" cad Marisa i-a luat geanta Denisei fara sa ceara permisiunea si a folosit-o ca recuzita pentru momentul ei din Gala, lasand-o pe concurenta cu gura cascata si cu lacrimi in ochi. Dupa acest incident, cele doua rivale au inceput sa se intepe si sa se atace reciproc, iar conflictul a ajuns chiar sa se transforme intr-o adevarata batalie.

Dupa aparitia Marisei din editia trecuta in care a luat bicicleta din culise drept recuzita pentru povestea ei, iar Iulia Albu a facut-o mincinoasa si tinuta s-a dovedit a fi una incropita din perspectiva ei, Denisa a scris cateva randuri pe o retea de socializare care duc cu gandul la Marisa: "La costumul Pas du Tout am adaugat pantofii Prada, ciorapii Cos si cerceii H&M. Un "melange" care a functionat fara emotii.Tot

fara emotii il poate folosi oricine in situatii de genul povestii mele de azi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

S-a cam aglomerat la cabina de machiaj, agitatie si multa palavrageala. Simt miros de disperare combinat cu amatorism biciclistic.
Va multumesc pentru susţinere!❤️

 

Taguri: