Iata cine sunt fetele care se vor alatura concurentelor in competitia “Bravo, ai stil!”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 oct 2017, 08:43

Dupa o jurizare exigenta si indelungi dezbateri, iata ca Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Raluca Badulescu si Iulia Albu au ajuns la un consens in ceea ce priveste departajarea posibilelor candidate la “Bravo, ai stil!”.

Atat noile candidate pe care telespectatorii le-au putut urmari evoluand in aceasta saptamana, dar si concurentele eliminate in serile de Gala, au aflat verdictul crunt al juratilor – cine ramane in competite cu drepturi depline, concurand pentru titlul de Cea mai stilata femeie din Romania si cine paraseste emisiunea.

 Sabina, Naba, Geanina, Bianca, Ancuta, sunt fericitele concurente carora juratii le-au acordat o sansa pentru a demonstra ca au stil si ca isi merita locul alaturi de celelalte rivale.

O alta surpriza a acestei Gale este data de faptul ca incepand de luni, Emiliana si Iuliana vor concura individual in aceasta competitie.

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil!” difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri: