Iata rochiile create de Iulia Albu! Jurata “Bravo, ai stil!” face tinute numai pe comanda!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Iulia Albu, unul din juratii “Bravo, ai stil!” nu creeaza doar bijuterii, ci si rochii. Criticul de moda a scos la vanzare cateva modele facute de ea.

Iulia Albu are un succes fantastic cu bijuteriile pe care-si pune semnatura, iar comenzile de masti pentru fata, cercei, brose sau bratari curg garla. De pe site-ul insa poti achizitiona si rochii.

Jurata “Bravo, ai stil!”- Kanal D a creat cateva rochii de mireasa, in stilu-i caracteristic, dar si unele elegante si couture. Ele se fac doar pe comanda, asa ca si pretul lor e unul piperat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

Iulia Albu are un succes fantastic cu bijuteriile pe care-si pune semnatura, iar comenzile de masti pentru fata, cercei, brose sau bratari curg garla.

De pe site-ul insa poti achizitiona si rochii.

Jurata “Bravo, ai stil!”- Kanal D a creat cateva rochii de mireasa, in stilu-i caracteristic, dar si unele elegante si couture. Ele se fac doar pe comanda, asa ca si pretul lor e unul piperat. (sursa kfetele.ro)

 

Taguri: