Iata secretul siluetei Iuliei Albu! Cum de este atat de supla: “Eu tot timpul slabesc pentru ca nu-mi place sa mananc si pentru ca sunt foarte a dracu’!”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

Iulia Albu nu a fost niciodata o persoana plinuta, insa, in ultima perioada parca slabeste tot mai mult, lucru pe care ni l-a recunoscut si ea.

Iulia Albu, unul din juratii show-ului “Bravo, ai stil!” de la Kanal D, ne-a dezvaluit cum reuseste sa se mentina mereu supla si sexy. La 1,76 inaltime, fashion editorul cantareste in jur de 50 de kilograme.

Ea insa sustine ca se simte bine in pielea ei, ii place sa fie slaba, asta desi unii fani o critica in acest sens, iar altii o "trag de urechi" si ii recomanda sa puna mana sa mai manance ca sa nu cada din picioare.
Culmea e ca Iulia reuseste sa slabeasca fara sa tina vreo dieta anume si nici nu se omoara cu sportul. Ea se “hraneste” cu concurente de la “Bravo, ai stil!” si vedete.

“Eu tot timpul slabesc pentru ca nu-mi place sa mananc si pentru ca sunt foarte a dracu’! Ce mananc intr-o zi? Concurente de la “Bravo, ai stil!”, vedete la “WOWbiz”, si acasa… vedete de peste Ocean si… dragoste.

Filmez mult, e adevarat, dar intotdeauna am timp de lucrurile cu adevarat importante. Filmarile la “Bravo, ai stil!” sunt foarte solicitante si intr-adevar nu am foarte, foarte mult timp, dar ma adaptez”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: