Ilinca, desfiintata de jurati: "Este cea mai slaba tinuta de pana acum!" / "Ai venit sa faci misto de noi!" Uite cat de duri au fost juratii cu ea si ce note i-au dat

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 sep 2017, 23:51

Ilinca a urmat sfatul juratilor si si-a schimbat culoarea parului, renuntand la blond in favoarea satenului.

Acest lucru nu a ajutat-o insa prea mult; tinuta ei a fost desfiintata de jurati.

"O sa trec peste lenjeria vizibila, peste etichetele de pe talpa si o sa spun ca imi place foarte mult parul tau, pentru ca este mult si este vopsit. Dar din pacate tinuta este un dezastru total! Apreciez faptul ca ai incercat sa accesorizezi dar, draga mea, este cea mai slaba tinuta de pana acum din acest concurs!", a spus Iulia Albu.

"Eu as fi apreciat foarte tare daca tu ai fi intrat in platou si ai fi spus ca mergi la un concurs de bancuri, cu o tinuta care este un banc si ai venit sa faci misto de noi! In orice context as plasa tinuta asta, nu o sa pot sa cred decat ca este o gluma! Nu pot sa o analizez, nu pot!", a adaugat Maurice Munteanu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.