Ilinca intra in vizorul juratilor de la "Bravo, ai stil!" "Nu imi place deloc mixul intre rochie si esarfa" Care este juratul nemultumit de concurenta aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 aug 2017, 09:20

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, cele 11 concurente sunt pregatite sa ii impresioneze pe jurati, dar si pe cei de acasa cu alegerile lor vestimentare.

Insa una dintre acestea, Ilinca, va face cunostinta in emisiunea de astazi cu dezamagirea juratilor in ceea ce-i priveste outfitul. Exigenti si atenti pana la cel mai mic detaliu, acestia depuncteaza orice greseala stilistica.

Maurice Munteanu recunoaste ca desi anumite articole din vestimentatia fetei ii plac, per ansamblu, juratul se declara nemultumit.

“Mie din tinuta ta, draga Ilinca, imi place esarfa si imi plac cerceii, dar nu este suficient.

Nu imi place deloc mixul intre rochie si esarfa, mi-ar fi placut ca rochia aceasta sa o duci intr-o zona foarte retro”, spune juratul.

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzat de luni pana vineri, de la 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri: